SKS-trainer Kevin Pauwels had maar liefst 6 wissels doorgevoerd.  Dat heeft gerendeerd in een verdiende 4-2 overwinning na het débacle van vorige week op Heultje.  Bjorn Swerts had vandaag de hand in de 4 doelpunten van blauw-wit.  In de 9' kwam SKS op voorsprong langs Tjen Sukmuang op aangeven van Bjorn Swerts, 1-0. Op het half uur kreeg Swerts nog 2 open kansen.  Joeri Verbraecken kwam in de 48' alleen voor doelman Wuyts en miste niet, 1-1.   Drie minuten later dikte Vincent Schauwaerts voor de bezoekers nog aan, 1-2 (51').

Bjorn Swerts, alweer hij, schitterde met een afstandschot in de rechter benedenhoek, 2-2 (61').  Een minuutje later knalt dezelfde Swerts de 3-2 binnen (62').  De match werd nu grimmiger.  Joeri Scherens kreeg terecht rood voor natrappen, 75'.  5 minuten later moest ook de rood-wit keeper gaan douchen na een fout binnen de 16 op de doorgebroken Tjen Sukmuang.  Penalty,  Swerts miste niet, 4-2 (80').

Bjorn Swerts man van de match

Bjorn Swerts werd duidelijk de man van de match.  De SKS-kantine vierde tot laat in de nacht na deze oververdiende overwinning.  Volgende week wacht Hallaar.

SKS-trainer Kevin Pauwels : 'Deze overwinning geeft een goed gevoel. We staan er weer.  De verlieswedsrijden zaten al weken in m'n maag.  Met de 6 wissels is nu orde op zaken gesteld.  SKS verdient zeker een hogere plaats in de rangschikking.'